HET LAATSTE jaar. Voor groepen kinderen werden de reizen door Rusland Kinderhulp georganiseerd. Meer dan 25 jaar rijden de bussen voor SRK.
Eind dit jaar houd de organisatie op, groepen uitnodigingen is dan voorgoed voorbij.
Er komt wellicht iets nieuws voor in de plaats. Wie zal zeggen dat er nog initiatieven zijn. Was zeker niet de laatste keer.

Afgelopen weekend was het koud en kil in Minsk. Wat een grote en dikke auto’s, het kapitalisme heeft daar ook zijn intrede gedaan. De invalide, de zieke en arme mensen, ach wie kijkt daar naar om.

We hebben veel gesproken met CIT (Children in Trouble) om samen nieuwe activiteiten te ontwikkelen in Belarus. Ze zijn goed georganiseerd, maar hebben grote financiële problemen. Ook zijn er te weinig vrijwilligers. We hebben toegezegd om hen te helpen. Wellicht kunnen ze ons ook helpen?

ROEP IEDEREEN OP OM DIT JAAR NOG MEE TE DOEN.
Reserveer jij ook een busplek voor je gast? We hopen dat we genoeg reserveringen binnen zullen krijgen. We zijn bang dat er enkele bussen uit de planning moeten worden gehaald. Ook voor de kerstbussen. Dat zijn de laatste bussen die SRK laat rijden. Daarna nooit meer via SRK.

Het laatste jaar…