We krijgen best veel vragen over de bussen, daar zijn we blij mee. Hierbij een korte uitleg over de meeste vragen over de aankomende kerstbussen op aanstaande zaterdag.

Kerstbussen aankomst: zaterdag 21 december 2019

Kerstbussen terugreis: zaterdag 4 januari 2020

Alle gebieden in Nederland hebben een SRK contact persoon die we CVK noemen, deze persoon wordt wekelijks op de hoogte gehouden, die heeft ook de lijsten met alle namen van onze gasten en weet welke kinderen in welke bus zit. Deze CVK verzorgt de verplichte intake gesprekken en huisbezoeken bij gezinnen met minder jarige kinderen uit Belarus. Mocht dat niet gebeurd zijn, wil je dat even melden bij het ophalen.

Er zijn dit jaar 3 bussen, deze bussen vertrekken alle 3 op de normale tijd vanuit Minsk/Brest. Verwachte aankomsttijd is waarschijnlijk tussen 9.00 uur – 11.00 uur.
Op de dag van aankomst wordt je gebeld over de exacte aankomsttijd. Wij houden hiermee rekening met je woonplaats.

AANKOMST plek: bij de Sporthal de Marke aan de Otto Zomerweg 69 met postcode: 7913 AG in Hollandscheveld. Wil je je alsjeblieft melden in de kantine.

Ps. Ben je te laat door pech of sta je in de file laat ons dat ff weten op tel. : 0528 34 26 57 (sporthal ‘De Marke’) alleen in noodzaak. Verdere berichten / email: deze afzender ook voor ongelukken en andere zaken. BUSLIJSTEN zijn bekend bij de CVK’s, heb je geen CVK dan zijn jullie benaderd door SRK.

Open hier de info brief aan de gastouders

Info kerstbussen