SRK is een samenwerking aangegaan met Sponsorkliks. Met jouw online aankopen kan er geld verdiend worden voor SRK. Op deze manier kan iedereen gratis de stichting sponsoren.

Wat is sponsorkliks?  
Het is het grootste affiliatenetwerk voor verenigingen, scholen, goede doelen en overige non-profitorganisaties. Door middel van sponsorkliks steun je de stichting door een financiële bijdrage, zonder dat het je zelf geld kost.

 

De stichting ontvangt geld als er online wordt gekocht bij meer dan 100 winkels. Denk hierbij aan MediaMarkt, Bol.com, Wehkamp, Zalando & Bart Smit, maar ook als je eten bestelt via www.thuisbezorgd.nl, een restaurant reserveert via www.dinnersite.nl, een vakantie boekt via KLM of een hotel boekt via Booking.com.

 

Hoe werkt het?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via sponsorkliks wordt gedaan. 75% van de commissie stort sponsorkliks op de rekening van de stichting. Via het bestellen via de website van de stichting keert het bedrijf een commissie uit en SRK profiteert hiervan.

 

Wat kan je doen?

Je wilt online winkelen en op onze website oudesite.ruslandkinderhulp.nl vind je aan de linkerkant van de website en onderaan deze pagina een logo (banner) van sponsorkliks. Door op deze link te klikken kom je op de website van sponsorkliks. Hier zoek je het bedrijf op waar je online wilt winkelen, je bestelt de artikelen en klaar! Je hebt SRK nu gratis gesponsord. Sponsorkliks zorgt dat de commissie op de rekening van de stichting komt. Hier hoef je zelf niets voor te doen.
Let op: ga via de SRK website naar sponsorkliks zodat de commissie uitgekeerd wordt aan de stichting. 

Zorg er dus voor dat je voortaan online aankopen doet via de banner op www.ruslandkinderhulp.nl. Het is een kleine moeite, maar voor SRK een mooi initiatief om extra geld te genereren.

Wij willen je hartelijk danken voor jouw bijdrage!