Jouw donatie is welkom! Je kunt de stichting steunen met een eenmalige gift, maar je kunt ook kiezen om een vast bedrag per maand, kwartaal, half jaar of jaar te doneren. SRK heeft de ANBI status, deze status geeft je de zekerheid dat jouw geld goed gebruikt wordt.

Snelle gift

Doneer eenvoudig met Ideal.

Donateurkaart

Je kunt de stichting per maand, kwartaal, half jaar of jaar steunen met een vast bedrag. Vul nu snel onze donateurkaart in.

Donateurkaart

Eenmalige gift

Je kunt ons ook eenmalig steunen middels een eenmalige gift. Vul het formulier in en noteer het bedrag dat je eenmalige wilt doneren aan SRK.

Eenmalige gift

Financiële Adoptie

Je hebt de mogelijkheid om ‘jouw’ kind en zijn of haar familie financieel te ondersteunen. Via deze mogelijkheid kunnen kinderen studeren, is er geld voor kleding, school spullen, medicijnen, goede voeding en huisvesting. Kinderen zien weer toekomst, het is een extraatje. Het contact van de Russische gezinnen met de Nederlandse gastfamilie en de hulp motiveert in een soms uitzichtloos bestaan.

financieel adoptieformulier

Wij willen je hartelijk danken voor jouw bijdrage!

PDF bestand:

Je kunt het PDF bestand op onze website met behulp van Acrobat Reader bekijken. Heb je nog geen Acrobat Reader?Download de Adobe PDF reader.